Een terras is een heerlijke plek, maar het wordt al wat minder aangenaam als de temperaturen omlaag gaan. Je zult dan niet meer zo snel buiten gaan zitten. Of je gaat halverwege de avond naar binnen omdat het te fris wordt. Dit is verleden tijd met terrasverwarming infrarood. Met welke voordelen krijg je te maken bij het aanschaffen van dit type verwarming voor je terras? Je leest het hier.

1: Gunstig energieverbruik

Het energieverbruik van infraroodverwarming ligt relatief laag. De heaters geven gericht en effici├źnt warmte af aan je terras. De luchttemperatuur is daardoor aangenaam en dit zorgt ervoor dat je veel minder energie verbruikt om een ruimte warm te houden. Het is mogelijk om tot 40% energie te besparen met goede terrasheaters.

2: Gemakkelijke installatie

Het is zeer eenvoudig om terrasheaters te plaatsen. Dit kun je binnen een paar minuten regelen: het enige wat je moet doen is zorgen dat de terrasheater op een goede plek staat onder een overkapte buitenruimte. Daarna is het zeer eenvoudig om de heater in gebruik te nemen.

3: Geen ongewenste luchtcirculaties

De infrarood verwarming van Polarheat.nl geeft stralingswarmte af. De warmte wordt afgegeven aan objecten in plaats van aan de lucht, in tegenstelling tot bij een centrale verwarming. Een nadeel van centrale verwarming is dat er luchtcirculaties kunnen ontstaan, waardoor huisstof door het hele huis wordt verspreidt. Dit is verleden tijd met de keuze voor infrarood verwarming.

4: Moderne afwerking

Vandaag de dag heb je de keuze uit heel veel verschillende soorten infrarood verwarmingen. Voor binnen kun je kiezen voor stijlvolle en moderne panelen, terwijl je ook voor buiten mooie heaters kunt plaatsen. Een terrasheater infrarood plaatsen kan helemaal naar jouw wens: ontdek zelf alle mogelijkheden en profiteer van alle voordelen.