Wil jij op je eigen terrein een spa creëren? Kies dan voor een jacuzzi laten ingraven. Of je nu een grote tuin, een weiland of een terras hebt, het kan overal. Je kunt je spa in het terras laten ingraven bijvoorbeeld. Hoe dan ook maak je van jouw buitenruimte zo eenvoudig een plek om tot rust te komen. Je kunt lekker bubbelen op je eigen terras. In je eigen jacuzzi. Dat betekent dat je niet ver van huis hoeft te gaan voor de spa en dat je hem ook nog eens helemaal voor jezelf hebt. Of voor jou en je partner of jou en je vrienden of vriendinnen.

Isolatie en energieverbruik

Dat is natuurlijk optimaal genieten. Maar een spa in het terras betekent ook een hoge energierekening. Met een spa van Serena Spa kun je daar gelukkig op besparen. Doordat deze spa’s de beste isolatie hebben, blijft het water in het bad namelijk langer warm. Een dikke laag isolatie zorgt ervoor dat kou van de grond en van buiten het water niet snel laat afkoelen. En de laag isolatie zorgt er ook tegelijkertijd voor dat de warmte van het water zo lang mogelijk behouden wordt. Zo hoef je dus minder energie te verbruiken om het water warm te houden en bespaar je op je rekening.

Mogelijkheden en kleuren

Je kunt zelf kiezen of je een ronde jacuzzi, vierkante jacuzzi of rechthoekige jacuzzi wil. Allemaal hebben ze verschillende plaatsen. Sommige hebben zowel zit- als ligplaatsen en andere spa’s hebben enkel zitplaatsen. Ze zijn geschikt voor 2 tot 6 personen. De prijs en het formaat zijn natuurlijk afhankelijk hiervan. Ook kies je zelf welke kleur je de badkuip wil hebben. De opties hiervoor zijn wit en marmerwit.